Αγαπημένα

Για να προσθέσετε προϊόντα στα αγαπημένα πρέπει να κάνετε εγγραφή ή εισαγωγή στον λογαριασμό σας.

210 674 6895
Δωρεάν μεταφορικά. Κόστος αντικαταβολής 2€.

Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων (με βάση τα έγγραφα παραλαβής), με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω. Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης. Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει το House of Books.

Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής είναι η εξής:

Α) Επιστροφή Ελαττωματικού Προϊόντος:

Επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το House of Books ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@houseofbooks.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 210 674 6895) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • Η επιστροφή ελαττωματικού(ών) προϊόντος(ων) γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για τους πελάτες μας στην Ελλάδα και μέσω της UPS για τους πελάτες μας στο εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από το House of Books.

Β) Ανταλλαγή Προϊόντος:

Ανταλλαγή γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το House of Books ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail (info@houseofbooks.gr) ή τηλεφωνικώς (+30 210 674 6895) για να εγκριθεί η επιστροφή σας.
  • Παρακαλούμε αποστείλετε το πακέτο σας χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη, εγγυημένη και ανιχνεύσιμη μέθοδο για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και με αποδεικτικά έγγραφα παράδοση στο House of Books.

Το House of Books διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές/ανταλλαγές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους Όρους Επιστροφής.

Εάν το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε είτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω το House of Books διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή. Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας, καθώς το House of Books ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας.

Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα είδη σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική αν είστε κάτοικος Ελλάδας και τη UPS αν είστε κάτοικος εξωτερικού. Το House of Books δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Παρακαλούμε δώστε μας 10 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα άφιξης του προϊόντος στην εταιρεία μας) για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.