Αγαπημένα

Για να προσθέσετε προϊόντα στα αγαπημένα πρέπει να κάνετε εγγραφή ή εισαγωγή στον λογαριασμό σας.

210 674 6895
Δωρεάν μεταφορικά. Κόστος αντικαταβολής 2€.

-

-

-

Ημερολόγιο τοίχου 2017

Ημερολόγιο τοίχου WWF 2017

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ημερολόγιο τοίχου WWF 2017

Κωδικός Προϊόντος: 978-618-01-1725-7
Αριθμός Σελίδων: 28
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
μόνο€9,90

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία αυτή τη στιγμή.

Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες!

Περιγραφή Προϊόντος

Πώς θα ήταν τα όνειρα των παιδιών αν δεν υπήρχαν τα λιοντάρια, οι τίγρεις και τα δελφίνια; Μερικά είδη είναι τόσο ισχυρά στη φαντασία μας, που αποτελούν για μας τα ζωντανά πρόσωπα της βιοποικιλότητας. Η μάχη για τη διατήρησή τους είναι η ίδια μάχη για να κρατήσουμε ζωντανή την επαφή μας με τη φύση. Τα ζώα αυτά είναι εξίσου ισχυρές παρουσίες στη φυσική ζωή του πλανήτη μας. Τα προστατεύουμε, γιατί μαζί τους προστατεύουμε τα σπάνια οικοσυστήματα που τα στηρίζουν. Ακόμα, διασώζουμε πολλές, λιγότερο «διάσημες» υπάρξεις, που μπορεί σ’ εμάς να παραμένουν άγνωστες, όμως μαζί τους αποτελούν την άρρηκτη αλυσίδα της ζωής. 

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν μοναδικό πλανήτη! Η Γη, ο «ζωντανός πλανήτης», φιλοξενεί ένα συναρπαστικό καλειδοσκόπιο ζωής, ομορφιάς και ενέργειας. Μια φυσική κληρονομιά εκατομμυρίων χρόνων, η οποία όμως σήμερα απειλείται περισσότερο από ποτέ! Ζούμε στην Ελλάδα, έναν από τους πιο προικισμένους τόπους του πλανήτη! Αν και πολύ μικρή χώρα στον χάρτη, εδώ διαβιούν πολλά σπάνια είδη ζώων, όπως η μεσογειακή φώκια, η χελώνα καρέτα, ο αργυροπελεκάνος, το τσακάλι. Τα ζώα αυτά ζουν σε περιοχές με μεγάλη οικολογική αξία, στις θάλασσες, στα βουνά και στις λίμνες μας.

Εμείς αγωνιζόμαστε για την προστασία της φύσης αυτής, μαθαίνοντας τα μυστικά της και προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους. Όμως, «ένα πάντα δεν μπορεί να κάνει τα πάντα»! Σε όλη αυτή την προσπάθεια, εσύ έχεις ενεργό ρόλο! Οι καθημερινές επιλογές σου –το τι τρως, πόσο νερό ξοδεύεις για το μπάνιο σου, πού πετάς τα σκουπίδια σου– καθορίζουν το μέλλον της φύσης που μας περιβάλλει. Έλα λοιπόν να προστατεύσουμε μαζί τα όμορφα τοπία, τα μοναδικά ζώα και φυτά μας, αλλά και να φτιάξουμε παρέα ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος και η φύση θα συνεχίζουν να ζουν μαζί αρμονικά.

Είσαι μαζί μας; 

 

Μέρος των εσόδων της έκδοσης θα διατεθεί για την υποστήριξη του WWF EΛΛΑΣ.